J & J   Fashion

Jacqueline Van Mele 

Abdijstraat 187

2020 Antwerpen

  03/237.53.84

Openingsuren

dinsdag tot zaterdag van 10u00 tot 18u00

De modebewuste vrouw weet waar ze moet zijn. Al meer dan 34 jaar houdt Jacqueline J & J Fashion open waarbij ze kwaliteit, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel draagt.

Alle vrouwen van 20 tot .... jaar zijn welkom en ze maakt er een erezaak van om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Heeft u vragen over kleuren en stijlen, dan bent u hier aan het goede adres. Het aanbod van J & J bestaat uit een gamma van grote en bekende merken zoals onder andere Signe Nature, Angels,K-Design, Rino & Pelle mantels  e.a.nieuwe topmerken.

U zal dus niet snel met lege handen naar huis vertrekken wanneer u op zoek bent naar een nieuwe outfit.

Accessoires

Ook voor de accessoires kan men bij J & J Fashion terecht. Een mooie ketting of leuke oorbellen maken uw garderobe af. Daarom dat er ook steeds een collectie pittige juweeltjes in huis is. Bewonder ook onze sjaaltjescollectie.

Retouches

Heb je de broek van je dromen gevonden maar is ze net iets te lang of zit het truitje niet helemaal zoals je wil? Geen probleem! J & J werkt samen met een erg bekwame naaister die alle retouches uitvoert en dan zit het daarna vast en zeker als gegoten.