Muisklik OP de foto om te vergroten. Muisklik NAAST de foto of op het kruisje om terug te verkleinen.
Artisanale kip
Onze kippen lopen niet buiten, zoals wordt beweerd in de meeste reclamespots, maar ze hebben genoeg bewegingsruimte in een overgrote warme stal en krijgen gezonde voeding. Ze worden nog handmatig geslacht zoals onze bompa het vroeger deed in zijn slachtkot waar nu de Zamenhofstraat is.
Shop
Ontbeende Kippenbillen
U krijgt een hartig stuk vlees op uw bord. Bereiding in de pan en snel gaar.
Bestelling via de telefoon. ☎ 03 237.77.48
Gemarmerde Kip
Een gemarmerde kip, zoals onze kleinkinderen ze noemen, is een ontbeende hoevekip, gevuld met kwaliteitsvlees, staafjes herfsttruffel en gearomatiseerd met 'VS Courvoisier Cognac'.
Bestelling via de telefoon. ☎ 03 237.77.48
Vlinderkip
De kip wordt aan de achterzijde langszij open gesneden en kan zo op de barbeque gelegd worden. [nieuwe trend]
Bestelling via de telefoon. ☎ 03 237.77.48
Jonge tamme duif
Zeer krachtig voedsel. Artsen schrijven ze soms voor aan verzwakte patiënten, één per week.
Bellen voor info over de stock. ☎ 03 237.77.48
Parelhoen
Is iets vlugger mals dan een hoevekip. Fijn van smaak !
Bellen voor info over de stock. ☎ 03 237.77.48
Billen van konijn
Wat onze konijnen zo bijzonder maakt is dat we enkel exemplaren kopen tussen 1,900 kg en 2,400 kg, zodanig dat de hoeveelheid vlees op uw bord veel groter is en de hoeveelheid beenderen geringer. Hiermee bedoelen we dat ze meer hun prijs waard zijn.
Shop
Ruggen van konijn
Onze konijnen dragen de titel "Park Konijn" omdat ze meer bewegingsruimte krijgen en beter voedsel.
Shop
Fazant
Wij gaan de druivenbladeren zelf plukken in de wijngaard "Oud Conynsbergh" in Boechout. Veel mensen hebben schrik om een fazant klaar te maken, maar wij hebben een eenvoudig recept, samen met een bakje zelfgemaakte fond en een zakje van onze heerlijke kruiden. Samen op avontuur ?? Verkrijgbaar tijdens de jacht.
Hazenbil
Prijswaardig ! Wordt ontdaan van het bekken en het scheenbeen. Verder wordt hij ontvliesd. Dit geeft een extra aangenaam gevoel, eens op het bord. Verkrijgbaar tijdens de jacht.
Hertenkalf Filet
Laat uw poelier de filet in schijven snijden en bak ze [bleu] zoals steak. Lekker en zo mals als boter. Verkrijgbaar tijdens de jacht.
Hazenrug
Hij wordt door ons ontvliesd, manueel ontdaan van pezen en op traditionele wijze voorzien van fijne staafjes rugspek. Verkrijgbaar tijdens de jacht.
Reebok Boontje
Van kleine reebokken versnijden wij de bil ofwel in een boontje of in ragout.
Verkrijgbaar tijdens de jacht.
Vol-au-vent
Wij maken onze vol-au-vent met goede boter, patisseriebloem, stukjes gekookte kip en geklaarde kippenbouillon. Enkel kip, geen champignons noch gehaktballetjes noch enig ander toevoegsel.
Kastanjepuree
Wij hebben de kastanjes zelf gepeld en ontvliesd. Tjdens de bereiding wordt er volle melk, suiker, seldersap en Portugese Madeira aan toegevoegd, waardoor ze hun hemelse smaak bekomen.
Niet voor diabetici !
Airellen
Gekookt in suikerwater, zonder toevoeging van kaneel of wat dan ook. Na afkoeling worden ze verpakt in 250 en 500 gram.
Niet voor diabetici !
Wildpaté
Wij mogen van "Test-Aankoop" vermelden dat de meerderheid van paté's enkel de naam heeft van "Wildpaté", maar het vlees, hiervoor gebruikt, is waardeloos en bevat tot 60% rauw fijngemalen varkensvet. De paté die wij maken bevat 66% wild zoals haas, everzwijn en reebok. Verder vullen we aan met hoevekip, pepers, "Courvoisier VS" en onze kruidenmengeling.