Muisklik OP de foto om te vergroten. Muisklik NAAST de foto of op X bovenaan rechts om terug te keren.
Artisanale kip
Hoe komt het dat onze kippen lekkerder zijn dan alle andere ? De laatste week krijgen ze enkel energiearme en vetvrije voeding, zodat het vlees kwalitatief beter wordt. Ze worden dan stressvrij geslacht, waardoor wij vlees van hoge kwaliteit kunnen aanbieden.Onze kippen lopen niet buiten, zoals wordt beweerd in de meeste reclamespots, maar ze hebben genoeg bewegingsruimte in een overgrote warme stal en krijgen gezonde voeding. Ze worden nog handmatig geslacht zoals onze bompa het vroeger deed in zijn slachtkot waar nu de Zamenhofstraat
Bestellen.
Kippenworst
Bij ons spuit er geen water uit als men er in prikt. Geen bewaar─ noch smaakmiddelen, alleen onze eigen lekkere kruidenmengeling. Steriele schapendarm i.p.v. varkens─ of plastic.
Bestellen.
Ontbeende Kippenbillen
U krijgt een hartig stuk vlees op uw bord. Bereiding in de pan en snel gaar.
Bestelling via de telefoon. ☎ 03 237.77.48
Gemarmerde Kip
Een gemarmerde kip, zoals onze kleinkinderen ze noemen, is een ontbeende hoevekip, gevuld met kwaliteitsvlees, staafjes herfsttruffel en gearomatiseerd met 'VS Courvoisier Cognac'.
Bestelling via de telefoon. ☎ 03 237.77.48
Vlinderkip
De kip wordt aan de achterzijde langszij open gesneden en kan zo op de barbeque gelegd worden. [nieuwe trend]
Bestelling via de telefoon. ☎ 03 237.77.48
Jonge tamme duif
Zeer krachtig voedsel. Artsen schrijven ze soms voor aan verzwakte patiënten, één per week.
Bellen voor info over de stock. ☎ 03 237.77.48
Parelhoen
Is iets vlugger mals dan een hoevekip. Fijn van smaak !
Bellen voor info over de stock. ☎ 03 237.77.48
Fazant
Wij gaan de druivenbladeren zelf plukken in de wijngaard "Oud Conynsbergh" in Boechout. Veel mensen hebben schrik om een fazant klaar te maken, maar wij hebben een eenvoudig recept, samen met een bakje zelfgemaakte fond en een zakje van onze heerlijke kruiden. Samen op avontuur ??
Verkrijgbaar tijdens de jacht.
Hazenbil
Prijswaardig ! Wordt ontdaan van het bekken en het scheenbeen. Verder wordt hij ontvliesd. Dit geeft een extra aangenaam gevoel, eens op het bord.
Verkrijgbaar tijdens de jacht.
Hertenkalf Filet
Laat uw poelier de filet in schijven snijden en bak ze [bleu] zoals steak. Lekker en zo mals als boter.
Verkrijgbaar tijdens de jacht.
Hazenrug
Hij wordt door ons ontvliesd, manueel ontdaan van pezen en op traditionele wijze voorzien van fijne staafjes rugspek.
Verkrijgbaar tijdens de jacht.
Reebok Boontje
Van kleine reebokken versnijden wij de bil ofwel in een boontje of in ragout.
Verkrijgbaar tijdens de jacht.
Vol-au-vent
Wij maken onze vol-au-vent met goede boter, patisseriebloem, stukjes gekookte kip en geklaarde kippenbouillon. Enkel kip, geen champignons noch gehaktballetjes noch enig ander toevoegsel.
Bestellen via de Shop.
Wildkroketten
Wij maken onze wildkroketten met goede boter, patisseriebloem, stukjes gekookte fazant of haas naar keuze, wildbouillon, onze kruidenmengeling, eieren en paneermeel. Geen andere toevoegsels.
Wildpaté
Wij mogen van "Test-Aankoop" vermelden dat de meerderheid van paté's enkel de naam heeft van "Wildpaté", maar het vlees, hiervoor gebruikt, is waardeloos en bevat tot 60% rauw fijngemalen varkensvet. De paté die wij maken bevat 66% wild zoals haas, everzwijn en reebok. Verder vullen we aan met hoevekip, pepers, "Courvoisier VS" en onze kruidenmengeling.