FAQ

Hebt U ontbeende kwartels ?

U kan ontbeende kwartel gemakkelijk elders kopen, maar wij hebben ondervonden dat opbinden en vullen van aangekochte ontbeende kwartels niet te doen is.   Daarom doen wij het zelf en bieden ze aan tegen € 13,00.


U hebt ontbeende en gevulde kalkoen.  Kan de farce zonder cognac ?

Wat wel kan is dat we de binnenkant van de kalkoen niet besprenkelen met cognac, alleen bestrooien met onze fijne kruidenmengeling, maar dan is het wel wenselijk dat U dit speciaal vermeldt in de "Opmerkingen" van de bestelling.  Maar maakt U zich geen zorgen, want tijdens het bakken verdampt de alcohol voor 100 % en blijft de fijne aroma van de ***Courvoisier Cognac hangen.


Verkopen jullie Kapoen ?

Een kapoen is nu zo geïndustrialiseerd dat ge veel beter kiest voor een artisanale hoevekip die gekweekt werd door betrouwbare kwekers in Vlaanderen en geslacht door onze eigen leverancier.


Wat als ik een artikel niet vind ?

Onze webpagina is duidelijk en eenvoudig in gebruik, met mooie foto's en eenvoudige teksten die de producten begeleiden.                                             U mag ons steeds bellen op   03 237 77 48


Wanneer kunnen we afhalen ?

Als u via het winkelmandje iets bestelt, ligt het klaar op de door U opgegeven afhaaldatum.  Hebben we het niet, zorg dan dat we U telefonisch kunnen bereiken.  Bent u gehaast en wil u dezelfde dag afhalen, geef dan telefonisch een seintje.           03 237 77 48


Kunnen we telefonisch bestellen ?

Natuurlijk kan dat.  U kan zelfs een videoconferentie via Whatsapp opstarten.


Hebt U nog vragen?  Stuur dan een bericht via de module "Info en Contact".